Politiet gjenopptar Reidar-etterforskning etter Aftenblad-avsløringer

Aftenbladet lanserte før påske podkastserien «Savnet – Mannen med den tomme graven» om Sauda-mannen Reidar Edvin Sandanger.

Politiet skal gjøre et nytt forsøk på å finne ut hva som skjedde med Reidar Edvin Sandanger – Sauda-mannen som forsvant i Brasil for syv år siden.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Aftenbladet har de siste to ukene publisert fem av syv episoder i podkastserien «Savnet – Mannen med den tomme graven», som omhandler Reidar Sandangers mystiske forsvinning i Brasil i januar 2014. I tillegg er det publisert flere artikler om saken. Episode seks i podkastserien blir sluppet snart.

Selv om podkastserien fortsatt ikke er ferdig, bekrefter politiet at det er opplysninger som til nå har fremkommet i Aftenbladet som er den direkte årsaken til at etterforskningen nå gjenopptas.

– I lys av Stavanger Aftenblads artikkelserie og podkast om forsvinningen til Reidar Sandanger, har politiet funnet grunn til å se på saken på ny. Jeg har hatt møte med statsadvokaten for å vurdere videre fremdrift i saken, og vi vil ha tett dialog fremover, sier leder Thomas Utne Pettersen i Seksjon for Fremskutt påtale Haugesund.

Les hele saken med abonnement