- Hvordan er livet som mediesjef for Nest-Sotra, egentlig?

- Det er ufattelig mye å gjøre, spesielt nå rundt sesongstarten. Jeg må overvåke andre medier som skriver om oss, følge opp egne lag og lage stoff til nettsidene våre, forberede spillerne på presserutiner før, under og etter kamp, og så videre. I tillegg er jeg med i arrangementskomiteen og utviklingsavdelingen, og i år skal jeg være med på bortekampene. Da skal jeg selvsagt oppdatere nettsiden, men også fungere som reiseleder og oppmann.

- Har du tid til alt dette ved siden av å være morgenstemmen i P5?

- Det er flaks at jeg begynner så tidlig på jobb. Sendingen er ferdig kl. 10, og så jobber vi noen timer med å forberede neste sending etterpå. Så rundt kl. 14 begynner dagen som mediesjef for Nest-Sotra. Jeg glemte forresten å si at jeg trener et jentelag også ...

- Noen ville gjerne tatt seg noen timer på puten etter å ha begynt arbeidsdagen så tidlig ...

- Det skjer aldri! Jeg har mange jern i ilden, men det gir meg ekstremt mye energi også. Å få lov til å være med å skape noe sammen med de flotte menneskene i denne klubben, gjør alt verdt det.

- Hvordan får du tiden til å strekke til?

Det er som om A-klassen og B-klassen på samme skole skulle spilt mot hverandre.

- Jeg er en ivrig bruker av kalenderfunksjonen på telefonen. Med den har jeg full kontroll. I tillegg synkroniserer jeg den med fruens, slik at hun også kan ha kontroll. Vi har et slagord som sier at «vi får til det vi vil få til».

- Hvordan har medietrykket rundt Nest-Sotra vært så langt denne sesongen?

- Det er stor forskjell fra i fjor, da vi var det eneste laget i vårt distrikt i 1. divisjon. Nå deler vi rampelyset med Åsane og Brann. I fjor fikk vi 60.000 klikk på Facebook etter første seriekamp, i år fikk vi bare 20.000. Det var fordi Brann og Åsane stjal oppmerksomheten. Vi ble satt litt i skyggen. I vår må vi jobbe knallhardt for oppmerksomheten. Heldigvis har vi fått en trener som har gitt oss mye oppmerksomhet i forkant av sesongen.

- I kveld er det duket for årets første lokaloppgjør. Hvordan er stemningen i Nest-Sotra før kampen?

- Vi jublet da vi fikk Brann på 16. mai, men vi jublet vel så mye over å få Åsane i første hjemmekamp. Åsane hadde over 1000 tilskuere på sin kamp, så vi bør klare å få enda flere. Med så mange spillere og trenere som kjenner hverandre, er dette oppgjøret så lokalt som det kan bli. Det er som om A-klassen og B-klassen på samme skole skulle spilt mot hverandre. Det handler om prestisje, og spillerne bruker nok litt spissere knotter og litt større leggbeskyttere.

- Hva er ditt resultattips?

- 3-0 til Nest. Joakim Hammersland scorer mot gamle lagkamerater, strilen Steffen Lie Skålevik dobler ledelsen, mens en annen fra strilekulturen, Kristoffer Zachariassen, avslutter med et perlemål fra 21 meter.