Reiser fra Flesland til Egypt

175 mennesker setter seg lørdag morgen på flyet til Sharm el Sheik i Egypt.

REISER: Nesten 180 personer setter kursen mot Egypt lørdag. FOTO: SAS
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Turoperatøren Apollo sender 175 mennesker fra Flesland til turistdestinasjonen Sharm el Sheik i Egypt lørdag morgen. Selv om det fredag kom meldinger om portforbud i hele landet, skal ikke dette gjelde turistdestinasjonene.

— De meldingene vi får fra vårt personell på turistdestinasjonene, er at de stedene ikke er påvirket av uroen i Egypt, sier informasjonssjef Helen Begby i Apollo til Bergens Tidende.

Les også

Mubarak oppløser regjeringen

Selskapet følger situasjonen nøye, og har en stor stab i Sharm el Sheik som tar seg av de turistene som kommer til landet.

Turoperatørene Star Tour og Ving sendte fredag 189 mennesker fra Flesland til Hurghada i Egypt. De følger situasjonen nøye og gir informasjon til sine turister via sms, internett og gjennom lokale reiseledere.

Utenriksdepartementet utstedte fredag offisielt reiseråd og frarådde reiser til storbyene Kairo, Alexandria og Suez i Egypt.

— Ellers anbefaler vi reisende til Egypt å følge med på våre nettsider, respektere portforbudet og unngå å oppsøke store folkemengder og demonstrasjoner, sier Frode Andersen, kommunikasjonsrådgiver i Utenriksdepartementet.

Publisert