Tidligere ordfører: Jeg har aldri klart å legge saken bak meg

LETTET: Tidligere ordfører, Ove Trellevik, er lettet over pågripelsen i Monika-saken.
  • En lettelse, sier Ove Trellevik.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Tidligere ordfører i Sund, Ove Trellevik, har nettopp fått beskjeden om at en mann er pågrepet og siktet i Monika-saken når BT tar kontakt. Han beskriver situasjonen som en lettelse.

Les også

- Saken har plaget meg siden hun døde

— Jeg har aldri klart å legge fra meg saken. At de nå har pågrepet en person etter flere år, er helt utrolig, sier en gråtkvalt Trellevik.

Selv om lettelsen er stor, beskriver han også situasjonen som vanskelig følelsesmessig. Helt siden sakens begynnelse har han tenkt på det som skjedde.

- Stolte for mye på politiet

— Jeg er skuffet over meg selv, som stolte så mye på politiets tilbakemeldinger. Jeg skulle aldri ha lagt fra meg stridsøksen i denne saken, sier den tidligere ordføreren.

— Nå håper jeg bare at det er riktig mann og at det kan bevises, slik at han får sin straff, sier han.

Trellevik har tidligere fortalt til BT at dødsfallet utgjorde en stor tragedie i en liten kommune, der lokalbefolkningen engasjerte seg sterkt. Han var selv blant dem som kom med innspill til lokalt politi angående konkrete spor i saken.

— Det er forferdelig å være så tett på slike hendelser. Nå håper jeg bare at de nå har fått tatt riktig person, sier den tidligere ordføreren.

Publisert: