Rasket med seg kinky undertøy

Tyvene rasket med seg kinky undertøy nok til to og et halvt bordell. Eneste problem: Alt var størrelse XXL.

Publisert Publisert

KNUST: Innbruddstyvene hadde knust inngangsdøren og flyktet fra åstedet med nevene fulle av lakk og lær. (Foto: Fred Ivar Klemetsen)

SKUFFET: Enten så har tyven en ganske stor kjæreste, eller så blir han han nok litt skuffet neste gang hun skal kle seg i erotisk undertøy, sier Vigdis Pettersen ved Paradise i Strandgaten. (Tegning: Sven Tveit)

  • Gard Steiro
iconDenne artikkelen er over 19 år gammel

GARD STEIROSVEN TVEDT (tegning)FRED IVAR UTSI KLEMETSEN (foto)gard.steiro@bt.noMye kan tyde på at gjerningspersonene fikk problemer med å orientere seg i virvaret av franske åpninger og lærtopper. Mens alarmen vekket naboene rasket de med seg det som fantes på stativene for storvokste kvinner. — Enten så har han en ganske stor kjæreste, eller så blir han nok litt skuffet neste gang hun skal kle seg i erotisk undertøy, sier Vigids Pettersen, tidligere daglig leder ved Paradise i Strandgaten. Tigerstripet tanga Pettersen ble vekket av en vekter klokken 0505 natt til i går. Innbruddstyvene hadde knust inngangsdøren og flyktet fra åstedet med nevene full av lakk og lær. Brystholdere i plastliknende stoffer la strødd helt ut på fortauet- De har tydeligvis hatt dårlig tid, sier Pettersen.Paradise er en liten butikk som har spesialisert seg på leketøy og undertøy for spesielt interesserte. Tyvenes har kun fokusert på forretningens sortiment, for kassaapparatet har de ikke engang forsøkt å åpne.- Jeg skal ha vareopptelling nå, men det virker som de har fått med seg varer for opp mot 20.000 kroner, sier Pettersen.På savnet-listen står blant annet en rekke SM-produkter og korsetter med tilhørende tigerstripede tangaer. Alt i størrelse 48. Fotografert av naboen Politiet jakter nå på to gjerningspersoner og utelukker ikke at saken vil bli oppklart. En observant nabo så nemlig tyvene forsvinne fra butikken. Og ikke nok med det, han rakk også å fotografere fluktbilen.- Det er litt vanskelig å si om dette var en impulshandling eller et bestillingsverk. Ganske uvanlig er det i alle fall. Jeg kan ikke huske å ha vært borti liknende saker, sier førstebetjent Claus Mathisen.Politiet vil foreløpig ikke gå ute med noe signalement, men hvis du skulle komme over en dame i sexy (og altfor stort) undertøy, så er du ganske sikkert på sporet av noe.

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. Gutt (1) falt i elv i Geiranger – funnet død etter flere timer

  2. Koronavaksine klar for siste testfase

  3. Ordfører vil ha ny motorvei i Åsane i dagen: – Vi må velge den billigste løsningen

  4. «Kjære student: Velkomen til Bergen. Her skal du bu dyrt. Og dårleg.»

  5. Plutselig møtte Baste en oter på bytur

  6. Tre personer skal være knivstukket i Sarpsborg