– Kan ha fått med seg verdier til nærmere 100.000 kroner

Natt til søndag brøt tyver seg inn i øvingslokalet til bandet «Say no more». – Innbruddstyvene har fått med seg fortvilende mye utstyr, sier trommeslager Endre Juvik.

Publisert Publisert

INNBRUDD: Natt til søndag ble det gjort innbrudd i øvingslokalet til bandet «Say no more». Tyver skal ha fått med seg verdier for flere titalls tusen kroner. Bandmedlemmene Atle Engelstad, Harald Midthun og Espen Juvik håper at utstyret kommer til rette snarest mulig. Foto: Privat

iconDenne artikkelen er over to år gammel

Søndag kveld skulle gitaristen i bergensbandet «Say no more» en svipptur innom øvingslokalet bandet leier i Georgernes verft.

– Han oppdaget raskt at det var gjort innbrudd i lokalet, sier trommeslaget i bandet, Endre Juvik til BT.

Politiet ble straks kontaktet, og de andre bandmedlemmene fikk beskjed.

– Tyvene har stukket av med blant annet gitarer, høyttalere, miksebord og lysanlegg. Jeg vil tippe at utstyr for mellom 70.000–100.000 kroner er borte, sier Juvik.

– Store verdier er borte

– Vi fikk inn meldingen klokken 20.34, sier operasjonsleder Rebnord i Vest politidistrikt.

– Det er konstatert at det er gjort et innbrudd på øvingslokalet. Politiet rykket ut med en patrulje, og fikk gjort åstedsundersøkelser og sikret diverse spor, sier Rebnord til BT natt til mandag.

INNBRUDD: En rød Marshall gitarforsterker, et miksebord, lysanlegg og gitarer er blant det som er stjålet fra øvingslokalet. Foto: Privar

Bandet bruker kvelden på å få oversikt over hva som er borte, og politiet har opprettet sak.

– Det skal blant annet vært stjålet en del elektronikk og musikkinstrument. Det er snakk om store verdier, sier operasjonslederen.

Så langt har ikke politiet noen mistenkte. Etterforskningen fortsetter mandag morgen.

Les også

Stort innbrudd hos Felleskjøpet i Åsane

Knekt opp låssylinder

Tyvene har brutt seg inn ved å knekke opp dørens låsesylinder. Da BT snakket med bandet hadde de akkurat fått en låsesmed til å bytte ut låsen.

– Det er flere andre band som holder til i bygget, men så langt ser det ikke ut som noen andre har hatt innbrudd, sier Juvik.

– Det kan virke som at de som har gjort dette visste hvilke verdier det var her inne. Det ser ut som det var godt planlagt.

Bandet består av Elisabeth Steiro, Atle Engelstad, Harald Midthun og Juvik, og har holdt på siden 2010.

– Heldigvis er lokalet forsikret, det er likevel sinnssykt frustrerende, sier Juvik.

– Vi håper verdiene kommer raskt til rette.

Publisert