- Justin gikk for langt

Norges største Justin Bieber-blogger reagerer på idolets oppførsel, men er ikke overrasket.

BLOGG: Rano Akbar fra Fyllingsdalen driver Norges største Bieberblogg. Her sitter hun hjemme på rommet i 2012.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

— Jeg skjønner at han ble frustrert over situasjonen, men det han gjorde var å gå for langt, sier Rano Akbar fra Fyllingsdalen.

Hun driver landets største Bieberblogg, og kjenner tenåringsidolet fra Canada bedre enn de fleste. Til stede på den eksklusive minikonserten på Chateau Neuf så hun alt hva som skjedde.

— Alle er helt fortvilet. Jeg har aldri sett så mange mennesker grine. Jeg får så vondt i hjertet over det som har skjedd.

- Er du overrasket?

— Han har veldig kort lunte. Jeg har faktisk sett for meg at dette skulle skje. Det er ikke første gangen.

- Har han forlatt konserter på denne måten før?

— Nei, han ikke gått direkte fra scenen, men forlatt intervjuer.

Les også:

Les også

- Jeg sa at han var deilig, eller noe sånt

Mest sint på Bieber

Rano Akbar er blitt omtalt som dronningen i et digert digitalt nettverk av beliebers spredt ut over det ganske land. Hun har drevet bloggen siden 2010, og har tusenvis av unike brukere hver eneste dag. I kraft av sin posisjon var hun spesialinvitert da Justin Bieber var gjest på Senkveld.

KONSERT: Her er Rano Akbar på vei tli Justin Bieber-konsert i Oslo, Telenor Arena i 2013

— Jeg var med på Senkveld og fikk med meg det showet. For min del har det vært tidenes opplevelse, men det var jo veldig få som var til stede der. Kun 30–40 personer. Andre har hatt den verste opplevelsen i sitt liv. - Hvem skyldesrfansen på nå?

— De skylder mest på han. Det blir nok mye kritikk av han i mediene fremover. De har jo ikke vært der og sett hele situasjonen.

- Tror du Justin Bieber kommer tilbake til Norge?

— Jeg tror han kommer tilbake. Så får vi bare satse på at det ikke blir samme korte lunte neste gang og at folk klarer å oppføre seg.

Publisert