Hvem eier dette droget?

Denne amerikaneren har stått i flere måneder i femte etasje i Klostergarasjen, uten at eieren har gitt en lyd fra seg. Nå flagrer hundrelappene.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over 16 år gammel

– Han må endelig stå her så lenge han vil, bare han betaler for seg, sier parkeringsdirektør Truls Lorentsen til bt.no.

Den staselige amerikaneren med Texas-skilter har stått parkert i flere måneder. Bt.no fikk tips om bilen i april, men gjorde ikke noe mer av saken. I går fikk vi nok et tips fra en som vanligvis pakerer i Klostergarasjen, og som har lagt merke til at den nedstøvede doningen bare blir stående.

– Vi har jo til og med vurdert å vaske den, noe som blir vanskelig, siden alle vinduene står på gløtt, sier Lorentsen.

De ansatte i Klostergarasjen har ikke hørt en lyd fra eieren og vet heller ikke hvem han er.

– Han har ikke noen månedsavtale med oss, så parkeringen koster hundre kroner i døgnet. Det blir jo dyrt dette her, men eieren kan jo være en oljemilliardær fra Texas for det jeg vet, sier Lorentsen.

Bilen er den første som blir stående over lengre tid Klostergarasjen, men har likevel lenge igjen til den tar igjen den mest kjente langtidspakerte bilen i Bergen

I 1998 satte de engelske brødrene Hugh og Adrian Lyall fra seg en 1967-modell Rolls-Royce Silver Shadow i p-huset på Flesland. Bilen ble stående urørt i flere år. Regningen kom etter hvert opp i 200.000 kroner.

Avinor fikk omsider kontakt med eierne. Bilen ble forsøkt solgt. Da det ikke lyktes, overtok Avinor eiendomsretten til bilen.

Bt.no er interessert om noen har tips om Texas-bilen i Klostergarasjen.

Denne amerikaneren har stått i flere måneder i femte etasje i Klostergarasjen, uten at eieren har gitt en lyd fra seg. Nå flagrer hundrelappene.FOTO: GORDON ANDERSEN
Publisert: