Lørdag kveld tok kvinnen som meldte henne savnet, kontakt med Bergensavisen for å opplyse om at 78-åringen var funnet.

— Hun kom til rette hjemme hos seg selv. Hun er i god behold, men vi vet ikke hvor hun har vært, sier Rita Krossli til avisen.

- Fant ikke veien hjem

Politiet i Bergen bekrefter at kvinnen kom til rette.

— Kvinnen kom til rette på egen bopel klokken 22.27. Hun ble tatt hånd om av familien, sier Inger Myrtvedt, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, til NTB.

— Hun hadde vært på tur og klarte ikke å finne tilbake. Hun er sliten, men ikke fysisk skadd, sier Myrtvedt.

Den 78 år gamle kvinnen forsvant på Landås i Bergen lørdag ettermiddag.

— Hun gikk fra området ved Landåstoget i 16-tiden lørdag. Det er uvisst hvor hun har gått etter at hun gikk derfra, sa operasjonsleder Jan Steimler da savnetmeldingen kom inn.

Politiet ble varslet like før klokken 20.

Alle til rette

Det var flere leteaksjoner i Hordaland i løpet av lørdag ettermiddag, kveld og natt:

Klokken 18.41 ble en tenåring funnet etter fire timer på Hardangervidda, nedkjølt og noe skadet.

En tynnkledd mann i 20-årene ble lørdag kveld i 23-tiden meldt savnet fra et utested på Halsnøy i Kvinnherad. Han ble funnet langs en vei, «litt kald med ellers i nokså grei form», ifølge operasjonsleder Erik Hole i hordalandspolitiet. Det var letemannskaper fra brannvesenet som fant ham.

Enda en mann i 20-årene ble meldt savnet fra et arrangement i Myrkdalen i 23-tiden. Han gikk ut lettkledd og venner lette forgjeves etter ham en stund. Denne mannen ble funnet klokken 00.56 natt til søndag, noe kald men ellers i god form. Han ble kjørt til sjekk på legevakten.