Slagsmål og blotting i sentrum

En kvinne havnet i arresten etter å ha slått en drosjesjåfør, mens en mann ble innbrakt for blotting i Bergen sentrum natt til søndag.

Publisert Publisert
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Det var vakter ved et utested i Vaskerelven som meldte fra til politiet om en utagerende person cirka en halv time etter midnatt. Mannen skal ha blottet seg for flere bilister og kommet med upassende ord til forbipasserende.

Anmeldt

– Han ble tatt med til legevakten for sjekk og er anmeldt for ordensforstyrrelse, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Terje Magnussen.

Ti minutter senere, klokken 0038 meldte en drosjesjåfør om en vanskelig passasjer. Det var en kvinne i 40-årene. Hun hadde slått til drosjesjåføren, og slo også til en politimann før hun ble innbrakt i arresten.

Klokken 0140 fikk politiet melding om et slagsmål ved Bergen tinghus. En person løp også rundt på stedet og sprayet med et pulverapparat.

Pustet inn pulver

– En kvinne hadde pustet inn pulver og måtte ha tilsyn av ambulanse, sier operasjonslederen.

Han forteller at gjerningsmannen ikke er pågrepet, og at det blir opprettet sak for videre etterforskning.

På Radisson Royal Hotel på Bryggen ble politiet tilkalt etter at gjester festet høylytt, uten å roe seg. Til sammen ti personer ble kastet ut av hotellet, men ingen endte hos politiet for å tilbringe natten videre der.

Publisert