Kjørte feil vei ved Danmarks plass

Skjønner du hvordan denne bilen havnet i feil kjøreretning?

HER GIKK DET FEIL: En medbilist skal ha snudd bilen for den kvinnelige feilkjøreren, ifølge et vitne til episoden. 2211-tipser

Trafikkepisoden skjedde på E39 Fjøsangerveien rundt klokken 15 onsdag, på rampen som vanligvis fører bilister fra sørgående løp av Fløyfjellstunnelen og inn på Danmarks plass.

— Snudde bilen for henne

— Bilen kom feil vei inn på rampen som går mot Danmarks plass etter tunnelen. Det ble litt kø, forteller en mann som ble vitne til episoden.

— En bilist gikk bort og snakket med den kvinnelige føreren av bilen som sto i feil retning. Så kom det en annen bilist bort, satte seg inn i bilen og snudde den for henne, sier vitnet.

I street-view-kartet her på siden kan du selv navigere rundt i området. Kanskje finner du ut hva som har skjedd?

Ett alternativ er at føreren har kommet gjennom Nygårdstunnelen, riksvei 555, opp mot Danmarks plass — og der gjort en venstresving.Hvis bilen har kommet i nordgående retning over Danmarks plass, må den ha kjørt feil vei over hele plassen - der kjøreretningene er adskilt med dobbelt autovern.

Borte da politiet kom

Politiet ble varslet om episoden klokken 15.04 onsdag. En patrulje ble sendt ut.

Meldingen gikk ifølge operasjonsleder Ronny Lentføhr ut på at en bil som kom sørover på Fjøsangerveien, retning Danmarks plass, hadde truffet på to biler som sto cirka 500 meter fra utløpet av Fløyfjellstunnelen.

— Jeg kan ikke bekrefte noen ting. Patruljen som dro ut påtraff ingen, sier Lentføhr.

- Skjer relativt ofte

Da bt.no forteller om det innsendte tipsbildet fra episoden, sier Lentføhr følgende:

— Dette er noe som skjer relativt ofte rundt omkring. Stort sett går det bra. Saken er avsluttet fra vår side.

Hva er din teori? Si din mening her.