Her skinner verdens største stjerne

Denne videoen har allerede 17,6 millioner visninger på YouTube — fem dager etter at den ble lagt ut.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

Hennes nye album, «Unapologetic» slippes på mandag. Men allerede nå er den første singelen fra hennes syvende album blitt en av hennes aller største hits gjennom karrieren.

Les også

Nå kommer hun tilbake

2,9 milliarder visninger

Det sier ikke lite for en artist som har solgt over 37 millioner album og 146 plater digitalt og hatt over 30 topp ti-singler på Billboards Hot 100-liste. Av magasinet Forbes er hun dessuten kåret til verdens største stjerne på sosiale medier, med over 65,2 millioner følgere på Facebook og mer enn 26,5 millioner følgere på Twitter. At hun også har totalt 2,9 milliarder visninger på Youtube/VEVO gjør henne til den kvinnelige artisten med flest visninger noensinne.

Singelen «Diamonds» ble sluppet for fire uker siden og har allerede nådd femteplassen på Billboards Hot 100, gått rett til topps på Itunes i 27 land og vært blant topp fem på Itunes i ytterligere 55 land.

Skrevet og produsert av Stargate

Sangen er ett av 14 spor på den kommende platen, og i likhet med flere av de andre sporene på platen, er «Diamonds» også skrevet av blant andre den norske suksessduoen Mikkel S. Eriksen og Tor Erik Hermansen i Stargate, som også har deltatt i produksjonen av låten.

— Sangen er laidback, men håpefull. Det er en sang som gir meg en fantastisk følelse når jeg hører på den. Teksten er veldig håpefull og positiv, men den handler om kjærlighet, sa Rihanna da singelen ble sluppet for en måned siden.

På Youtube finnes det hele tre ulike innspillinger av «Diamonds»-videoen. Dette er den ferskeste.

26. juli lander Rihannas Diamonds Tour i Bergen.

Skal du på konserten? Si din mening i kommentarfeltet.

Publisert: