Kvinnen har fortalt at hun ble voldtatt. Her blir mannen tatt.

Onsdag morgen rykket flere politipatruljer ut til et hus i Bergen sentrum. En kvinne skal ha oppplyst at hun har blitt utsatt for et seksuelt overgrep.

Publisert Publisert

PÅGREPET: En mann ble pågrepet av politiet i Bergen sentrum onsdag morgen. En kvinne skal ha forklart at han utsatte henne for et seksuelt overgrep, ifølge politiet. Foto: TOR HØVIK

iconDenne artikkelen er over tre år gammel

– Vi fikk en nødtelefon og rykket ut med mannskap. Det var usikkert hvor den eksakt kom fra. Da vi kom frem forklarte en kvinne at hun hun var blitt utsatt for et seksuelt overgrep, sier Lars Geitle, operasjonsleder i Vest politidistrikt.

Til voldtektsmottaket

Klokken 08.55 ble politiet varslet. 30 minutter senere var de fortsatt på plass. Også ambulanse var på stedet.

– Vi har pågrepet en mann som ble pekt ut av fornærmede som gjerningsmann. Han fremstilles for legevakt. Deretter vil vi avhøre ham. Fornærmede er kjørt til voldtektsmottaket, sier Geitle.

Mannen som er pågrepet er 24 år og fra et land utenfor Europa. Han er ikke registrert som bosatt på adressen han ble pågrepet.

– Fullbyrdet voldtekt

– Vi er i startfasen av etterforskningen. En kvinne på adressen har opplyst at hun har blitt voldtatt av en antatt gjerningsmann som altså er pågrepet. Handlingen beskrives som fullbyrdet. Etterforskningen fortsetter med undersøkelser og avhør, sier politioverbetjent Johannes Råen.

Publisert