Internasjonal oljemesse utsatt

Ukens konferanse i Grieghallen må avlyses etter halvannet års planlegging.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Eventbyrået Possibility, som holder til på Bønes, har brukt et og et halv år på å forberede Underwater Technology Conference 2010 (UTC).

Konferansen med hele 475 deltakere og utstillere, skulle holdes i Grieghallen onsdag og torsdag denne uken. Nå må arrangementet utsettes til høsten på grunn av flystansen etter vulkanutbruddet på Island.

Les også

Askeskyen drøyer

Ville ikke nådd frem

— Vi ventet deltakere og forelesere fra store deler av verden. Slik det er nå, er vi redd for at folk ikke ville rekke frem. Derfor må dessverre konferansen utsettes til høsten, sier administrerende direktør i Possibility AS, Rune Helljesen.

En stor del av deltakerne var ventet fra utlandet, blant annet Danmark, England, Frankrike, Tyskland, Polen, USA, Brasil og Italia. Flere oljeselskaper sto på deltakerlisten.

Les også

I morgen kan 250 bli permittert

Ny messe i september

— Med så mye arbeid over halvannet år er det trist å ikke kunne gjennomføre det, det betyr selvsagt mye merarbeid. Heldigvis har vi funnet en løsning med våre underleverandører og samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby en blåkopi 22. og 23. september, sier Helljesen.

Allerede fredag sendte selskapet ut en advarsel til alle deltakerne om at messen sto i fare. Like før riggingen skulle startet i Grieghallen i dag, ble beslutningen tatt.

Trailerne fra Stavanger som skulle komme med utstyr, ble varslet før de la ut på turen. Også trykkingen av program ble stoppet i tide, opplyser Helljesen.

Har asken skapt problemer for dine reiseplaner? Skriv gjerne en kommentar.

Publisert: