1. Monica Mæland (46) var fersk byrådsleder og havnet på makttoppen. I dag er hun næringsminister i Erna Solbergs regjering.
 2. Einar Hålien (50) var sjefredaktør i Bergens Tidende. Han var aktuell som kringkastingssjef i 2007, men tapte for Hans-Tore Bjerkaas. Hålien jobber nå som direktør i Schibstedkonsernet.
 3. Edel Eikeseth (69) var kommunaldirektør for byutvikling i Bergen kommune. Hun gikk av med pensjon i 2012.
 4. Trond Mohn (71) solgte Frank Mohn-konsernet tidligere i år til svenske Alfa Laval. Han er investor, har fortsatt noe næringsvirksomhet og har planer om å gi bort enda mer av formuen sin.
 5. Herman Friele (71) var ordfører for Høyre og kaffebaron. Han solgte virksomheten sin tidligere i år til den nederlandske kaffegiganten D.E. Master Blenders for én milliard. Har investeringer i eiendom og har planer om å investere kaffegevinsten i nye selskaper og eiendom.
 6. Arne Mikael Landro (64) var mektig kommunaldirektør for byrådslederen i Bergen til han gikk av med pensjon i 2010.
 7. Jan Einar Greve er blitt 81 år og naturlig nok mindre aktiv enn for ti år siden. Han driver fortsatt som advokat og har en rekke styreverv, blant annet er han nestleder i Christen Sveaas’ Kistefos Træsliberi.
 8. Egil Herman Sjursen (57) var blant annet styreleder i Bergen Næringsråd i 2004. I dag er han daglig leder i Holberg forvaltning, styreleder i Grieghallen og stiftelsen Universitetsforskning Bergen. Har i tillegg en rekke andre styreverv.
 9. Kåre Rommetveit (69) var mektig universitetsdirektør ved Universitetet, helt til han ble presset ut. Han er nå daglig leder i Bergens Forskningsstiftelse (Mohn-fondene) og stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen, de to store pengebingene som gir penger til forskning i Bergen. Han har også en rekke andre styreverv.
 10. Lisbeth Iversen (52) var byutviklingsbyråd. Hun var byråd i til sammen ti år, men gikk i 2013 av som sosialbyråd etter eget ønske. Hun flyttet til Arendal, der hun er leder for samarbeidsrådet «Med hjerte for Arendal», og driver et eget konsulentforetak.
 11. Anne-Grete Strøm-Erichsen (64) var gruppeleder for Ap for ti år siden. Hun ble senere både forsvarsminister og helse— og omsorgsminister. Nå jobber hun som rådgiver og partner i det nordiske rådgivingsselskapet Rud Pedersen.
 12. Paul Christian Rieber (56) var største eier og daglig leder i familiekonsernet G.C. Rieber. Det er han fortsatt. Han er også styreleder for tenkesmien Civita.