Voldsomt smell var filminnspilling

Aksel Hennie-film spilles inn i Bergen nå.

BERGENSBESØK: Aksel Hennie spiller hovedrollen i filmen «Pioner», som gjør opptak i Bergen for tiden. - Shit! Følte plutselig at jeg var med i en Olsenbanden-film, skrev Hennie om dette bildet som ha la ut på Twitter i går. Filmens handling foregår på 80-tallet.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

Både bt.no og politiet ble onsdag kveld oppringt av flere beboere på Møllendal som hadde hørt et voldsomt smell i området.

Smellet, som ble meldt inn litt etter klokken 22.30, har sin naturlige forklaring, sier politiet.

— Det er en filminnspillingen som foregår, og det vil bli brukt pyrotekniske effekter, sier Jan Steimler, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

Opptak til Aksel Hennie-film

Les også

Aksel Hennie i ny storfilm

Det er spillefilmen «Pioner» som har tatt turen til Bergen. Filmen bekrives som en thriller om yrkesdykkere som bidro til oljeletingen i Nordsjøen på 1980-tallet, og har Aksel Hennie i hovedrollen.

— Innspillingen foregår ved Motorbåtforeningen Neptun i Møllendalsveien. Vi har fått beskjed om at de vil holde på fra 19 til klokken 3 i natt, sier Steimler.

båtforeningens nettsider står det at det vil bli spilt inn scener på kvelds- og nattestid onsdag, torsdag og fredag denne uken, samt kommende mandag og tirsdag.

— De har søkt om og fått tillatelse til å holde på, sier Steimler.

Båtforeningen blir stengt

«En av filmens hovedpersoner bor i en båt, og mye av handlingen skjer ombord i denne båten både når den er til sjøs og ligger til kai» heter det i en melding fra båtforeningen, der medlemmene oppfordres til å holde seg unna klubbhuset på opptaksdagene.

Aksel Hennie skrev på Twitter forrige uke at han ville holde på med opptak i Bergen i tre uker fremover, og la etterlyste noen som kunne låne ham våtdrakt og sportsdykkerutstyr.

Publisert: