- Grisebrenningen var et medieshow

Dungs ektemann reagerer sterkt på politiets grisebrenning i Rådalen.

Publisert Publisert
  • Gordon Andersen
iconDenne artikkelen er over 12 år gammel

I en e-post til BT skriver han: - Jeg har lest i lokalmedia om politiet som har brent en gris for å skaffe seg kunnskap om hva som kan ha skjedd dersom teorien om at Dung er blitt brent i forbrenningsovnen i Rådalen stemmer. For å få tilgang til forbrenningsovnen må en for hver tømming registrere seg ved hjelp av et adgangskort.

Lasten blir veid og både bil og sjåfør blir videofilmet. All informasjon finnes i tillegg på veiesedler og dagsrapporter.

Min arbeidsgiver har to biler som leverer avfall fast i forbrenningsovnen, og jeg er ikke sjåfør på noen av disse.

Dersom noen av oss andre sjåfører skal levere avfall i forbrenningsovnen ved en enkel spesiell anledning må vi gjennom det samme kontrollsystem som de faste sjåfører, inkludert registrering og filming på video.

— Jeg leverte avfall i forbrenningsovnen siste gang i månedsskiftet april/mai 2007, avfall fra komprimatoren til Rema 1000 på Myrholtet.

— Etter det har jeg ikke hatt tilgang til forbrenningsanlegget, det vet både politi, administrasjonen i Rådalen og min arbeidsgiver. Å lage et medieshow om brenning av denne grisen nå rett før jul er derfor både unødvendig og svært sårende for meg og min familie.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Dropper askesiling

BT anbefaler

Drapssiktet student avhørt: – Han har det vanskelig

Mandag fremstilles 19-åringen for varetekt.

LES SAKEN