- Vi sier nei til menn som vil ha sex

Srising Svensson og Kanokwan Sandnes ble glade da de fikk besøk av bergenspolitiet tirsdag. Kvinnene forteller at de sier nei til menn som ber om sex.

Publisert Publisert

FIKK BESØK: Srising Svensson (t.v.) og Kanokwan Sandnes fikk besøk av politiet tirsdag og setter pris på det. – De er snille og gjør jobben de skal, sier de to kvinnene i massasjestudioet i Håkonsgaten. Foto: Tor Høvik

  • Per Lindberg
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Tirsdag aksjonerte bergenspolitiet mot flere massasjeinstitutt i byen. Åtte personer av thailandsk opprinnelse er siktet for hallikvirksomhet etter aksjonen.

Døren stengt

Den var et samarbeid mellom politiets Exit-gruppe, utlendingsseksjonen, Skatt Vest, Kemneren og Arbeidstilsynet.

BT besøkte flere av studioene onsdag formiddag. I Kringsjåveien var døren stengt, men en kvinne åpnet. Hun snakket verken engelsk eller norsk. På Fjellsiden i sentrum ønsket ingen å la seg intervjue, men i Håkonsgaten traff vi Srising Svensson og Kanokwan Sandnes.

Les også

- Utbredt sexsalg fra massasjesalonger i Bergen

– Vi vet ikke hvor det selges sex, men vi vet jo at det forekommer, sier Sandnes.

Politiet opplyser at menn som har ringt kundetelefoner på stedene som ble stengt, må regne med å bli kontaktet av politiet.

– Politiet gjør oss trygge

Srising Svensson overtok studioet for noen måneder siden. Hun forteller at hun ble kontrollert da hun åpnet. Hun synes det er helt greit.

– Det er normalt at politiet kontrollerer, og det er greit. De gjør jobben sin. Vi setter faktisk pris på det. Vi føler oss trygge da, sier hun.

Kollega Sandnes forteller at mange av kundene også er kvinner.

– Vi har både kvinner og menn, flere unge. De har gjerne vært i Thailand og fått ordinær massasje og kommer til oss for å få det her i Bergen. De aller fleste kundene våre er helt vanlige mennesker, men noen menn spør altså om å få sex. De sier vi nei til. Ikke alle setter pris på svaret. Noen blir sinte og sure, gjentar hun.

Kvinnene forteller at de satt og spiste da politiet kom på besøk tirsdag. De opplyser at det var rundt ti fra politiet. De sjekket kassen, papirer og lokaler.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. - Utbredt sexsalg fra massasjesalonger i Bergen

  2. - Menn som har ringt kundetelefonene, må regne med å høre fra oss

  3. - Presset til å betale for å få selge sex

  4. Kvinnen (18) skal ha blitt voldtatt. Nå er to menn tatt for å ha vært hallikene hennes.

BT anbefaler

Sønnen sa først at foreldrene var på tur. Så tilsto han at de lå drept i garasjen.

Nektet straffskyld da Kolltveit-drapssaken startet.

LES SAKEN