Dumpet knust campingvogn på kundeparkering i løpet av natten

På vei til jobb i Kanalveien tidlig torsdag morgen syklet John Alden forbi dette synet.

Publisert Publisert

GJESTEPARKERING: Eierne av denne vognen må ha misforstått skiltet med kundeparkering. De har satt fra seg en campingvogn full av boss i Kanalveien. Foto: JOHN ALDEN

  1. Leserne mener

– Jeg har aldri sett en frekkere måte å kvitte seg med en gammel og avdanket campingvogn. Dette må være tidenes dumping, sier Alden.

– Jeg jobber like ved og passerte den knuste og ramponerte vognen ved 07.15-tiden. Den var der ikke i går, så noen må ha satt fra seg doningen her i løpet av natten.

Full av boss

Vognen har knuste vinduer og står helt åpen. Inne i vraket observerte Alden skumgummimadrasser, en ødelagt lampe, gamle bildekk og masse boss.

– Utrolig at noen kan skyve problemene sine over til andre på denne måten. Vognen står midt i innkjøringen til flere bedrifter som ligger i området. Det står riktignok kundeparkering på skiltet, men dette må vel mer karakteriseres som å kvitte seg med boss, sier Alden, som er account manager i firmaet TradeTracker i Kanalveien.

– Skal få fjernet vognen

Operasjonsleder Arve Samsonsen ved Vest politidistrikt er kjent med campingvognen.

– Vi fikk melding i morges. Politiet har sendt saken over til parkeringsselskapet som vil få fjernet vognen. Vi får stadig meldinger om folk som settes fra seg kjøretøyer hist og her.

Understellsnummer?

Samsonsen sier at politiet ikke vil opprette noe sak på forholdet med mindre det dukker opp en anmeldelse.

– Skilt på vognen er fjernet, men kanskje det finnes et understellsnummer hvis noen vil prøve å finne ut av hvem som er eier. Skrap og boss må hensettes der slikt hører hjemme, sier operasjonslederen.

Publisert