La de stjålne skiene ut på Finn. Så ringte eierne til politiet.

– Ekstra kjekt er det at sønnen, som skulle på skitur i morgen, fikk tilbake skiene sine, sier politiet.

Publisert:

IKKE DET ENESTE: Da politiet rykket ut til boligen i Rådal fant de familiens ski og en rekke andre tyvegods. Nå har de sendt ut en pågripelse etter mannen, som er en kjenning av politiet. Foto: Skjermdump finn.no

Lørdag kveld, klokken 20.21, ble politiet oppringt av en familie på Skjold som hadde funnet de stjålne skiene sine på en annonse på finn.no.

– Skiene skal ha blitt stjålet fra garasjen tidlig i oktober, men familien anmeldte aldri forholdet til politiet, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Eivind Hellesund.

– Sønnen i familien skulle på skitur i morgen og familien søkte å finne nye ski på Finn. Da kom de over tre par av sine egne ski – sammen med hjelmer og alt det andre savnede utstyret – liggende ute for salg, sier operasjonsleder i Vest politidistrikt, Eivind Hellesund.

«En god hjelm»

I annonsen står det blant annet:

« ... stavene er 78 cm, men man kan seff velge selv de staver du bruker til hvilken ski par. Men dere må ha sko selv. Dessverre. De er meget pene brukt og nesten helt ripefri. Passer for en liten familie, venner og alle andre.»

Selgeren har også prøvd å selge en hjelm:

«Hjelmen er helt unikt, kun prøvd på i butikken, men er også dessverre en moped hjelm og ikke ski. Men er en god hjelm.»

MOPEDHJELM: Tyven la ut familiens utstyr på finn i midten av oktober. Nå etterforsker politiet hva mer han kan ha stjålet – og solgt. Foto: Skjermdump finn.no

Fant mye tyvegods

Moren kontaktet politet med det samme, og reiste inn på politihuset for å anmelde tyveriet.

– Deretter tok juristen ut en ransakelsesordre på selgerens bopel og en patrulje dro opp til adressen. Der fant de både skiene og mer til, sier Hellesund.

Mannen som har prøvd å selge tyvegodset på Finn skal være er en kjenning av politiet.

– Mannen er i midten av 30-årene. Han var ikke på adressen da politiet var der, men det er sendt ut arrestasjonsordre på ham, sier Hellesund.

Publisert: