Andre treningstips på nett

Det kryr av treningsprogram, videoer og øvelser på nettet. Her er noen av dem.

Publisert:

Norges Fotballforbund har delt opp og lagt ut fotballvideoen "Gøy med fotball" på nett. Her er landslagsspillere og barn og unge instruktører og videoene brukes i dag i NFFs Trener 1-kurs. Norges Fotballforbunds treningsvideoer finner du her.

Olympiatoppen har også instruksjoner og treningstips til unge utøvere på nett. Se for eksempel siden Vil du bli god?

Norges Fotballforbund har også informasjon og retningslinjer for breddefotballen. Her kan du finne informasjon for barnefotball, ungdomsfotball, samt informasjon til spillere mellom 13-17 år som vil utvikle seg, om følgende temaer:

Her finner du en oversikt over alle cuper og fotballskoler som arrangeres i Norge.

Fotballsiden fotballen.eu har en samling lenker om fotballtrening på denne siden.

Mange fotballklubber har lagt ut treningstips på nett. Ihle fotball er en av dem — og her er et tosiders treningsprogram fra sidene deres.

På Youtube finnes det mye rart - også av fotballvideoer. Her kan du søke deg frem til det meste, som for eksempel et søk på "football skills" - som gir deg mange og vannvittige triksevidoer folk har lagt ut på nett.


Tilbake til Solliskolen.

Har du tips til lenker eller sider om fotballøvelser og treningstips? Tips oss på epost til solliskolen@bt.no!

UTDANNING PÅ NETT: Det er ikke bare Jan Gunnar Solli som har lagt ut treningstips på nett. Her har vi forsøkt å samle en rekke lenker til treningsvideoer og trneingstips på nettet. Foto: bt.no

Publisert: