Pågrepet etter å ha sloss med taxisjåfør

Basketak på Laksevåg natt til fredag.

Publisert Publisert
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Politiet har hatt litt å gjøre natt til fredag. Klokken 03.39 rykket en patrulje ut til Nylundsveien på Laksevåg, der en drosjepassasjer hadde slått seg vrang.

– Han hadde sloss med taxisjåføren, og hadde også kranglet med en ekskjæreste. Det eskalerte da han prøvde å gå fra drosjen uten å betale for seg, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt.

Den 25 år gamle mannen ble pågrepet av politiet på stedet og sitter i varetekt i arresten på politihuset i Bergen, mistenkt for vold og trusler.

Les også

Taxisjåførene hadde kranglet på holdeplasser. Nå er den ene dømt for vold mot den andre.

Slått ned i sentrum

I 01.30-tiden ble politiet kontaktet av legevakten, som hadde fått inn en mann var blitt slått ned og muligens fraranet en mobiltelefon ved Bergen Storsenter. Politiet konkluderte etter hvert med at det ikke var snakk om noe ran, og at fornærmede etter alt å dømme har mistet mobilen i basketaket som oppsto.

– Både gjerningsmann og fornærmede har vært på en konsert, og det har vært litt knuffing, noe som eskalerte da de traff hverandre igjen utenfor Bergen Storsenter. Fornærmede fikk slått løs en tann og fikk et kutt i hodet, sier Kronen.

Politiet sendte flere patruljer for å sjekke området rundt kjøpesenteret, men ingen er så langt pågrepet i saken.

Innbrudd på skole

Øvrige hendelser fra hordalandspolitiet natt til fredag:

Klokken 04.13 ble en kvinne stanset på Askøybroen, mistenkt for promillekjøring.

Klokken 03.30 rykket politiet ut til såkalt ordenforstyrrelse i Vaskerelven. Flere personer var involvert, men roet seg da politiet kom til stedet.

Klokken 00.51 ble meldt om innbrudd på Garnes skule i Arna. Det er uvisst hva som eventuelt er stjålet, og ingen er så langt pågrepet.

Publisert