Mor forsvant fra én måned gammel baby

Kvinnen som forsvant for over en uke siden, etterlot en nyfødt datter i hjemmet. - Det er rart, men for tidlig å spekulere, sier politiinspektør.

Publisert Publisert
  • Gudrun Sylte
  • Audun Stølås
iconDenne artikkelen er over 13 år gammel

Politiet hadde i går samtaler med familien og Thi Phuong Dung Tran Larsens nærmeste kjente.

Meldt savnet fredag

Tran Larsen som opprinnelig er fra Vietnam, kom til Norge i 2004 og giftet seg med en norsk mann. Siden har de to fått to barn sammen, den yngste datteren ble født for bare én måned siden. Fredag meldte ektemannen fra til politiet om at kvinnen var borte. 22-åringen forsvant fra hjemmet natt til forrige lørdag.

Sjekker elektroniske spor

Politiet er i ferd med å sjekke elektroniske spor etter kvinnen, men opplysninger fra telefonselskap, flyselskap og bank er forsinket på grunn av helgen.

— Det mest interessante for oss blir å sjekke de mobile basestasjonene, sier politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon. En forespørsel om informasjon om mulig mobiltelefonbruk og transaksjoner på bankkort sendte politiet i går.

Pass og penger

Politiet har arbeidet med saken i hele helgen. Kvinnen skal ha hatt med seg passet sitt og en pengesum da hun forsvant. Politiet regnet med at hun også hadde med seg mobiltelefon. Salvesen opplyste søndag kveld at det ikke forelå nye opplysninger i saken.

Etter det politiet kjenner til har ikke kvinnen en forhistorie med psykiske vansker. Hun skal ikke ha sagt noe om at hun ønsket å dra bort. Paret skal heller ikke ha kranglet før hun forsvant.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. - Svarte ikke på meldinger

  2. - Noe kriminelt mer sannsynlig

HELE HELGEN: Politiet har i hele helgen jobbet med forsvinningen til den 22 år gamle tobarnsmoren Thi Phuong Dung Tran Larsen uten at det har gitt nye spor i saken. FOTO: PRIVAT Foto: PRIVAT

BT anbefaler

Her kjører den nye treneren inn på Stadion

Kåre Ingebrigtsens første finte? Å fly via Oslo i stedet for å gå på det samtidige direkteflyet til Bergen.

LES SAKEN