Mye bråk og fyll, og én gladnyhet

Dette har skjedd i natt.

Publisert Publisert

GLATTCELLE: For noen endte lørdagskvelden her - i politiarresten på Bergen sentrum politistasjon. Foto: Elias Dahlen (ARKIV)

Natten har vært preget av fyll og spetakkel både i Bergen og i distriktet, men ingen har kommet alvorlig til skade, opplyser politiet.

– Både i Bergen sentrum og i periferien har det vært en travel natt, med mange hendelser og mye beruselse. Det er gitt en god del pålegg til folk som ikke kan oppføre seg, om at de må holde seg unna sentrum, sier operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt.

Seks i arresten

Seks personer ble satt i arresten i natt. Her er noe av det som har skjedd:

23.25, Kalfarveien: To 19 år gamle menn skal ha vært truende mot forbipasserende og knust flasker i gaten. De skal også ha vært utagerende mot politipatruljen som kom til stedet. Begge ble lagt i bakken, påsatt håndjern og satt i arresten. En tredje 19-åring fikk pålegg om å forlate stedet.

23.30, Vestre Torggaten: 19-åringen som ble sendt bort av politiet i Kalfarveien dukket etter kort tid opp i sentrum, der han skal ha vært truende mot en politipatrulje. Dermed ble også han satt i arresten.

Innbrudd i bod

00.23, Vestre Holbergsallmenningen: Mann i 50-årene pågrepet og satt i arrest, mistenkt for å ha brutt seg inn i en bod og stjålet diverse gjenstander. Han skal ha innrømmet innbruddet og er nå løslatt.

01.49, Husnes i Kvinnherad: To 19 år gamle menn ble pågrepet på et utested med mindre mengder narkotika på seg. Begge ble løslatt etter avhør.

02.00, Gaupne i Sogn: Slagsmål ved Gaupne ungdomshus. En 19 år gammel mann oppsøkte legevakten etter at han skal ha blitt slått til av en annen mann.

02.36, Vetrlidsallmenningen: Politiet fikk melding fra vakter på et utested om at en hissig mann i 20-årene hadde skallet ned en annen person og oppført seg truende. Mannen ble satt i arresten.

Truet bilister

02.41, Florø: En mann i 40-årene gikk midt i hovedveien og var truende mot bilister. Han ble oppsøkt av en politipatrulje og erkjente det som hadde skjedd. Mannen fikk pålegg om å holde seg borte fra stedet.

02.50, Knarvik: En beruset mann stod og veivet med armene midt på E 39, før han la seg ned i veien. Mannen ble kjørt i arresten.

02.52, Fjell: En svært beruset 19-åring skal ha spyttet og sparket mot andre personer i Tjødnavegen, og var aggressiv mot politiet som kom til stedet. Han ble satt i arresten.

Og gladnyheten?

Fra klokken 02.30 til 03.30 hadde politiet promillekontroll mellom Storebø og Bekkjarvik på Austevoll. Av ti kontrollerte førere var samtlige edru.

– Det skulle bare mangle at folk er edru når de er ute og kjører, sier Halleraker.

Publisert