Politiaksjon mot hospitset i dobbelt­drapssaken

Flere politipatruljer hentet inn vitner fra hospitset.

Publisert Publisert

HOSPITS: Både uniformert og sivilt politi var til stede ved hospitset torsdag morgen. Foto: 2211-tipser

Flere politipatruljer var ved 09-tiden torsdag på plass utenfor hospitset i Møllendalsveien 19, der politiet mener dobbeltdrapet i Bergen skjedde.

BTs reporter på stedet talte tre politibiler, én arrestbil, fire sivile biler tilhørende Vest politidistrikt og et tosifret antall politifolk.

– De skal ha inn noen personer i forbindelse med vitneforklaringer i drapssaken, sa politiets operasjonsleder Frode Kolltveit.

Politiet understreket at personene de vil snakke med ikke er mistenkte i saken.

– Det er en koordinert innsats for å få tak i flest mulig av dem man ønsker å avhøre, opplyste Kolltveit.

HOSPITS: Både uniformert og sivilt politi var til stede ved hospitset. Foto: Per Lindberg

Skulle forhindres fra å snakke sammen

I 09.30-tiden hadde de fleste politibilene forlatt hospitset. Ved 10-tiden var det kun en sivil politibil igjen på stedet.

Ansvarlig politiadvokat i saken, Inger-Lise Høyland, bekreftet via kommunikasjonsavdelingen i Vest politidistrikt at de har innhentet flere vitner.

Ingen av dem er siktet i saken. Det var nødvendig å hente dem inn samtidig for å forhindre dem fra å snakke sammen, er Høylands forklaring på den koordinerte aksjonen.

22. januar hadde politiet en rundspørring på hospitset i forbindelse med dobbeltdrapssaken.

FUNNET DREPT: To personer ble funnet døde her ved Osavatnet i Arna 13. januar. Politiet mener de ble drept på et hospits i Møllendalsveien. Foto: Bjørn Erik Larsen

Publisert