Uviss tilstand for MC-fører i 20-årene

Var bevisstløs etter ulykken og ble hentet av luftambulanse.

Publisert:

LYKTESTOLPE BRAKK: Tilstanden er uviss etter at en MC-fører i 20-årene krasjet inn i en lyktestolpe på Os. Foto: Jan Petter Svendal

Tilstanden til MC-føreren som ble hentet av luftambulanse etter en ulykke i Os torsdag kveld, var fredag kveld fortsatt uviss, ifølge politiet.

Politiet opplyser til BT fredag kveld at det var vitner til ulykken, og at det fortsatt jobbes med avhør av disse. Politiet ønsker ikke å gå ut med detaljer om hendelsesforløpet før avhørene er ferdige.

Etterforskere på stedet

Både Statens vegvesens ulykkesgruppe og krimteknisk var på stedet etter motorsykkelulykken i Os.

– Det er en terskel for når de to nevnte instansene blir koblet på. Alvorlighetsgraden i ulykken i Industrivegen ble vurdert slik at man ønsket å få få en grundig vurdering av hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Frode Kolltveit ved Vest politidistrikt.

Singelulykke

Ulykken ble meldt i 21-tiden skjærtorsdag. Det var forbipasserende som varslet nødetatene om ulykken.

– Føreren av motorsykkelen, en mann i 20-årene, var bevisstløs etter å ha truffet en lyktestolpe slik at den brakk, sier Kolltveit.

Rundt midnatt opplyste politiet at mannen var fraktet til Haukeland med luftambulanse. Langfredag morgen sa politiet at tilstanden for motorsyklisten er uviss.

Helse Bergen har avviklet praksisen med å opplyse om tilstand, men gjør vurderinger fra sak til sak ut fra omfang og alvorlighetsgrad.

Undersøkte ulykkesstedet

– Tyder ulykken på at det kan dreie seg om stor fart?

– Hendelsesforløpet og omstendighetene rundt ulykken skal kartlegges nøye av ulykkesgruppen og krimteknisk, men foreløpig kan vi ikke si noe om forløpet, sier Kolltveit.

Klokken 01.20 opplyste politiet til NTB at undersøkelsene på stedet akkurat var ferdig.

Publisert: