Femåringen omkom

Flekkefjord-ulykken har krevd et nytt offer.

KRITISK: To biler traff hverandre i stor fart ved Flekkefjord. FOTO: Torbjøn Witzøe, fvn.no
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Det var Trond og Marion Løkeland fra Loddefjord som omkom i trafikkulykken i Flekkefjord lørdag.

Trond Løkeland var 57 år, mens konen var 52 år. De to omkom da bilen de kjørte frontkolliderte med en møtende bil på E 39 ved Austad, en kilometer øst for Flekkefjord.

Les også

Par fra Bergen omkom

Deres 12 år gamle datter ble skadet i ulykken. Hun ligger på Sørlandet sykehus i Kristiansand, og tilstanden ble søndag betegnet som alvorlig, men stabil.

Femåring døde

I motgående bil var det en familie på fire fra Mandal. En fem år gammel gutt som lenge var kritisk skadet, døde søndag kveld på Haukeland Universitetssykehus.

En syv år gammel jente er lettere skadet, og tilstaden er stabil. Hun får intensivbehandling, opplyser sykehuset i en pressemelding. En 33 år gammel mann og en 35 år gammel kvinne ble også lettere skadet i ulykken. Kvinnen er fremdeles til observasjon.

Ulykken skal ha skjedd under en forbikjøring på den tett trafikkerte veien. Politiet i Agder fortsatt i går etterforskningen.

— Det har meldt seg mange vitner, og vi har avhørt dem. Bilene er fraktet til Biltilsynet, og vil bli undersøkt i løpet av uken, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

Publisert:

Les mer om dette temaet