Fraktet livløs bort, en pågrepet

Mens ambulansen fraktet bort en livløs mann på Torgallmenningen, tok politiet med seg en annen i håndjern.

Publisert:

TIL LEGEVAKTEN: Mannen ble fraktet bort i ambulanse og kjørt til legevakten etter å ha ligget livløs på Torgallmenningen i flere minutter. En mann (26) ble pågrepet, mistenkt for å ha slått ham ned. Foto: PER LINDBERG

Det var klokken 21.11 politiet fikk melding om det som så ut som en stygg voldsepisode.

Ikke tegn til liv

— Det ble opplyst at en person var slått ned. Han lå ved en benk på Torgallmenningen, sier Preben Wallestad, operasjonsleder i Hordaland politidistrikt.

Mens ambulansepersonellet prøvde å få liv i mannen som lå på bakken, satt en annen mann i håndjern noen meter unna. Politiet mistenkte at han kunne ha slått den andre. Mannen på bakken lå livløs hele tiden mens bt.no var på stedet. Det var ikke tegn til liv.

- Forsøkte å vekke

— Det er usikkert hva som har skjedd. En mann er kjørt til legevakten, muligens fordi han har tatt en overdose med GHB. En annen er fraktet inn til oss. Foreløpig er det for tidlig å konkludere med hva som har skjedd, sier Wallestad.

— Vi så en mann ligge på bakken, mens en annen slo ham i ansiktet. Det så ut som om han forsøkte å vekke ham til live, og ikke skade ham, sier tre vitner til bt.no.

De kom til stedet før politi og ambulanse. De kan ikke gå god for at mannen som ble fraktet bort i ambulansen, ble utsatt for vold.

— I forbindelse med den saken er en mann på 26 år pågrepet og satt i fengslig forvaring. Han er mistenkt for å ha slått ned den andre, sier operasjonsleder Ole Jakob Malmo i 23-tiden fredag.

— Det ble også funnet noe narkotika på ham.

Tips? Send MMS/SMS til 2211, eller skriv e-post

Publisert: