Her kjøpte Pål-André frokost

Så forsvant han sporløst.

Klokken 07.34 lørdag 26. mars handlet Misje Madsøy frokost i Kiwi-butikken i Gabriel Tischendorfs vei på Damsgård.
Klokken 07.34 lørdag 26. mars handlet Misje Madsøy frokost i Kiwi-butikken i Gabriel Tischendorfs vei på Damsgård.
  • Liv Solli Okkenhaug
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

En overvåkingsvideo kan kaste nytt lys over forsvinningen til Pål-André Misje Madsøy (28). I dag er det to uker siden han forsvant.

Da kjæresten meldte ham savnet, var han sist sett ved puben Scotsman natt til lørdag 26. mars. Senere kom det frem at en politipatrulje hadde observert ham på Melkeplassen neste morgen.

— Normal oppførsel

Nå har politiet funnet nok en ny observasjon etter denne.

Klokken 07.34 lørdag 26. mars handlet han frokost i Kiwi-butikken i Gabriel Tischendorfs vei på Damsgård, et lite stykke unna stedet der politipatruljen traff på ham litt tidligere.

— Vi har hentet inn både overvåkingsvideo og utskrift fra kassen i butikken. Han handlet matvarer som det er vanlig å ha til frokost, sier politioverbetjent Rigmor Isehaug ved Bergen sentrum politistasjon.

På videoen er det ikke noe påfallende ved Madsøys oppførsel, og han skal se frisk og oppegående ut.

Ber om tips

Etter at 28-åringen forlot butikken, stopper imidlertid sporet.

— Vi vet ikke hvilken vei han gikk etter det. Men nå går vi gjennom det vi har av elektroniske spor, sammenholdt med vitneforklaringer, og ser om vi kan komme videre på dette, sier Isehaug.

Hun oppfordrer folk i området til å ta kontakt dersom de har sett Madsøy.

— Det kan være at noen har sett ham i området der denne lørdagsmorgenen. Noen må uansett vite, ha sett noe eller hørt noe. Vi ønsker svært gjerne at de som vet noe tar kontakt med oss. Det gjør vårt arbeid litt lettere enn hvis vi må ut og lete etter mulige vitner, sier Isehaug.

Publisert: