Lokalt

Gamle synder blir granska etter «Helge Ingstad»-ulykka

VHF-radio som ikkje fungerer, skipstelefonar med flatt batteri, varsling som blir gløymt. Havarikommisjonen ser på tidlegare regelbrot etter «Helge Ingstad»-ulykka.
Abonnent
Lokalt

Frykter at Oslos gjengproblem er på vei til Bergen

Flere av de siktede etter drapet på Said Bassam Chataya kommer fra Oslo. Høyrepolitiker Peter Frølich ber bergenspolitiet være på vakt.
Abonnent
Lokalt

Rødt krever radikal venstresving

Et fremadstormende Rødt øyner muligheten for makt i Bergen sammen med en stadig sterkere venstreside i bystyret. Deres første krav er å fjerne byrådene og rådgiverne fra Rådhuset.
Abonnent
Lokalt

Ektepar omkom i helikopterulykken

Det var Jarle Hegerland (46) og Ann-Cathrin Losvik (48) som mistet livet i helikopterulykken i Røldal.
Abonnent
Lokalt

Linn (20) har fortsatt mareritt om raset

Linn Kvandal krasjet i skredet og måtte flykte inn i tunnelen da steinmassene dundret nedover fjellsiden i raskommunen Odda.
Abonnent
Lokalt

Ruster ned, pusses opp

Musikkpaviljongen har fått på seg bergensbunad. Til våren skal den på ny skinne. Det kan du takke blant andre Wailid, Nabil og Roger for.
Abonnent
Lokalt

Marco Elsafadi: – Said var som en lillebror for meg

– Said var gjennomført snill og god, og ikke typen som oppsøkte gjengslagsmål, sier Marco Elsafadi om vennen som ble knivdrept i Bergen fredag kveld.
Abonnent
Lokalt

Væpnet politi i tingretten etter drapssaken

Politiet stilte bevæpnet da tre menn ble fremstilt for fengsling i Bergen tingrett mandag, én av dem siktet for å ha drept Said Bassam Chataya (28).
Abonnent
Lokalt

– Skimiljøet i Røldal er preget av helikopterstyrten

Daglig leder ved Røldal skisenter, Oddvar Bratteteig, beskriver en tung dag etter helikopterstyrten. Han kjente kvinnen og mannen i 40-årene som omkom.
Abonnent
Lokalt

Varslar fregatt-verftet om mulig søksmål

Forsvaret og det spanske verftet som bygde KNM «Helge Ingstad» utvekslar brev med truslar om rettslege krav. Spanjolane fråskriv seg alt ansvar.
Abonnent
Lokalt

Lager tacokrydder av tang og tare

På en nedlagt skole på Sotra lager de tidligere klassekameratene tacokrydder av tang og tare.
Abonnent
Lokalt

Said Bassam Chataya (28) ble knivdrept i Bergen

– Dødsfall er alltid tungt, men når det skjer under disse omstendighetene, blir det mye mer dramatisk og en helt annen hendelse, sier bistandsadvokat Arild Dyngeland.
Abonnent
Lokalt

Drapssiktet mann og avdøde var fettere

Said Bassam Chataya (28) ble fredag kveld stukket i hjel med kniv. Hans fetter (21) er siktet for drapet, og skal ha sagt at det var en konflikt mellom dem.
Abonnent
Lokalt

Fikk prestegård under takst

De unge paret klarte å presse prisen ned 150.000 kroner, og fikk kjøpe den store prestegården i Skånevik i Etne for 2,5 millioner kroner.
Abonnent
Lokalt

Vinduenes fortellinger

Vinduer røper mer om dem som bor på innsiden enn de er klar over, mener BT-fotograf Marita Aarekol.
Abonnent
Lokalt

Mann drept i knivstikking ved Danmarks plass

Flere arrestert etter at en mann i 20-årene døde etter en knivstikking fredag kveld. Ansatte på Circle K ble vitner.
Abonnent
Lokalt

Søviknes ønskjer Røkke-tårnet velkomen til Os

Det såkalla «verdenshavenes hus» vil passa perfekt inn i den nye, miljøvenlege industriparken i Os, ifølgje ordførar Terje Søviknes.
Abonnent
Lokalt

Mia Sydnes Lampe (27)

– Vi bestemte oss i vår. Når først bestemmelsen var tatt, viste det seg at det ble full klaff på første forsøk. Vi blir foreldre om noen dager. Det er veldig spennende. Vi vet jo ikke helt hva vi går til. I venneflokken vår er vi de første, selv om vi er 26 og 27 år, så vi føler at vi er tidlig ute. Men det er stor stas og første barnebarn på begge sider! Jeg gleder meg veldig og har fått beskjed om at det blir en stor gutt. Planen min er allerede klar. Blir det som jeg håper, så skal han ikke være enebarn. Forskeren som nylig hadde laget et regnestykke om at det ikke lønner seg økonomisk å få barn, kan bare holde på med sitt. Han stopper ikke oss.
Abonnent