Ifølge VG har drapsofferet fortalt politiet at hun kom til Norge fordi faren hennes hadde lovet henne bort til en langt eldre mann som hun ikke ville gifte seg med.Istedenfor skal hun ha funnet kjærligheten med den 28 år gamle mannen som nå er siktet for å ha drept henne.

De to skal ha rømt fra hjemlandet sammen med sin felles datter.

Skader i magen

Den 17 år gamle jenten kom til Norge 30. mars sammen med datteren og søkte asyl. Hennes mann er ikke registrert som asylsøker, og asylmottaket for enslige mindreårige i Lyngdal i Vest-Agder, der 17-åringen bodde, har ikke hørt om barnefaren.

ETTERLYST: Torsdag gikk politiet ut med det de mener er bilder av den siktede og den to år gamle jenten på Oslo S.
POLITIET

— Han er helt ukjent for oss, sier daglig leder Mirko Rados ved mottaket til avisen.

Drapsofferet kom til Grua dagen før drapet etter å ha fått permisjon fra asylmottaket. Ifølge VG ble hun funnet med store skader i mageregionen, men politiet har ikke ønsket å opplyse hvordan 17-åringen ble drept eller hvem som varslet dem.

Torsdag gikk politiet ut med det de mener er bilder av den siktede og den to år gamle jenten på Oslo S.

— Vi går ut med dette fordi et bedre inntrykk av hvordan de to så ut, kan gi oss flere vitneobservasjoner, sier konstituert politimester Linn Hilde Fosso i Vestoppland politidistrikt.

Til København

Opplysninger som kom frem torsdag formiddag, gjør at politiet er sikre på at jenten var med toget fra Grua til Oslo onsdag morgen sammen med sin far.

Etter å ha vært i Oslo i omtrent en time, ble de to deretter observert på en buss mot København.

— Vi vet sikkert at de to var med bussen så langt som til Göteborg, men de kan ha vært med helt til endeholdeplassen i København, opplyser politiadvokat Mari Lauritzen Hasle. Mannen er etterlyst både nasjonalt og internasjonalt.