Flere hatefulle innlegg er blitt skrevet til den siktede siden han ble pågrepet mandag kveld. «Brenn i helvete» og «Jeg vil at du skal dø», står det i noen av de mange meldingene.

Rett før klokken 10 onsdag morgen ble kontoen sperret.

Mannen har hatt sin profil siden 18. mai 2010, og siden da er det blitt skrevet relativt korte oppdateringer fram til 15. juli i år. Fra denne datoen og fram til 5. august, da Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant, er det ikke blitt lagt ut noen meldinger.

Men etter 19. august er det blitt publisert svært lange meldinger om blant annet politiet.

Lørdag skrev han følgende på sin profil: «Sitter og grubler i morgentimene ... Grubler på livet, vennene mine, naboene og familien min. Jeg grubler og tenker så det knaker, og tenker på situasjonen som er oppstått!», gjengir Dagbladet.

Nekter for drap

Den 64 år gamle mannen som sammen med en 37-åring er siktet for forsettlig drap på Sigrid Giskegjerde Schjetne, ble avhørt tirsdag ettermiddag og kveld.

64-åringen benekter i avhør at han har noe med drapet å gjøre.

— Min klient har ikke erkjent noen straffskyld og sier at han ikke har noe som helst med noe drap å gjøre. Han sier at han ikke har noen relasjon til henne, sier mannens forsvarer Aase Karine Sigmond til NTB tirsdag kveld.

Hun bekrefter at 64-åringen er venn med den pågrepne 37-åringen. Det skal være en felles interesse for biler som gjorde at de to ble kjent.

Hun forteller at hennes klient har forklart seg om sine bevegelser rundt bortføringstidspunktet og at han håper å renvaske seg fra mistanken.

— Han reager på at han sitter pågrepet og i arresten for et forhold han ikke har noe med å gjøre. Han ønsker å bli sjekket ut av saken og har derfor strukket seg langt for å bli ferdig med avhøret i kveld, sier Sigmond.

- Kjenner igjen bil

Ifølge Sigmond vil avhøret fortsette onsdag. Hennes klient håper å unngå varetektsfengsling.

Et av vitnene som tidligere har forklart at hun så en vinrød, eldre stasjonsvogn kjøre bort fra barnehagen hvor Schjetnes mobil, sko og en sokk ble funnet, mener et bilde av en stasjonsvogn som 64-åringen eier, ligner på bilen hun og datteren så natt til søndag 5. august.

Vitnet og hennes datter ble tirsdag kveld vist et bilde av samme type bil, en Citroën stasjonsvogn, av VG. Begge to kjente igjen bilen.

— Dette er samme type bil som vi har beskrevet helt fra første stund, helt fra jeg gikk ut søndagen hun hadde blitt borte og snakket med operasjonsleder på stedet om hva vi hadde sett. Alle detaljene, som for eksempel lyktene, er de samme. Nå går det frysninger nedover ryggen på oss, sier Anne-Mette Sæthre til avisen.