— Mannen er tatt hånd om av helsepersonell, vi vet ikke hvor stort skadeomfanget er ennå. Vi sjekker om det er flere personer i båtene, men har foreløpig ingen informasjon om at det er flere som er blitt skadd, sier operasjonsleder Merete Kvaal Martinsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Den skadde mannen, som trolig var om bord i en av båtene, er kjørt til Stavanger universitetssjukehus.

— Det er mye røyk på stedet. Vi oppfordrer beboere i området til å lukke vinduer. Denne røyken er svært giftig, sier vaktleder Glenn Espen Kustner ved Vestviken 110-sentral til Tønsbergs Blad.

Vestfold Interkommunale Brannvesen melder at det var tre båter som ble totalskadd og to som fikk skader, skriver avisen. Det skal være en båt på 25-30 fot som først tok fyr og brannen spredte seg til flere andre.

Rundt klokken 22.15 var brannen i de fire båtene ikke slukket. Båtene står på småbåthavnen Jarlsø Brygge i Tønsberg i Vestfold.

Ifølge brannvesenet ble båter på hver side av brannen reddet ved å kutte fortøyningene og dytte de ut på sjøen. Redningsskøyta vil deretter ta seg av dem.

Brannvesen, politi, redningsskøyte og ambulanse rykket ut til stedet etter at politiet fikk melding om brannen klokken 21.42 tirsdag kveld.