Komiteens mindretall støtter gjenvalg for dagens første nestleder Ola Borten Moe, ifølge Nationen.

Tvinnereim har i mange år vært en av avtroppende partileder Liv Signe Navarsetes nærmeste medarbeidere, og har blitt sett på som favoritt til nestlederposten. Tvinnereim har tidligere sagt at hun stiller seg til disposisjon i et nytt sentralstyre, men har ikke ønsket å kommentere hvilken rolle hun ønsker seg.

— For å kunne svare på noe mer må jeg eventuelt få et konkret spørsmål fra valgkomiteen, sa hun til Dagsavisen tirsdag.

Det har ifølge avisen blitt sett på som umulig i valgkomiteen å klare å legge fram en enstemmig innstilling torsdag denne uken, noe som gjør at det ligger an til delt innstilling.

Til ledervervet skal Trygve Slagsvold Vedum være den eneste aktuelle kandidaten, men usikkerheten har stått rundt de to nestlederpostene. I tillegg til nåværende nestleder Ola Borten Moe har fire øvrige kandidater blitt vurdert, ifølge Dagsavisen: Stortingsrepresentant Kjersti Toppe, tidligere politisk rådgiver Sigrid Brattabø Handegard og stortingsrepresentant Janne Skjelmoe Nordås, samt Tvinnereim. Nationen erfarer at Toppe har gitt beskjed om at hun ikke ønsker å sitte i en partiledelse sammen med Borten Moe.