Torsdag skal begge de drapssiktede igjen fremstilles for varetektsfengsling. Tirsdag opplyser politiet at de vil be om fire ukers forlenget varetekt for begge de siktede med brev— og besøksforbud i hele fengslingsperioden.

— Videre begjærer politiet fullstendig isolasjon og medieforbud for begge i to uker, skriver politiet i en pressemelding.

Krever å bli løslatt

37-åringen har samtykket til at rettsmøtet holdes som kontorforretning. Dermed blir det ikke noe rettsmøte for 37-åringen torsdag.

64-åringen forsvarer, Aase Karine Sigmond, sier til Dagbladet at hennes klient nå har nådd et metningspunkt og krever å bli løslatt.

— Han har samarbeidet, vært tålmodig og strukket seg langt. Han er opptatt av å bli løslatt og sjekket ut av saken, sier Sigmond, som mener politiet torsdag må legge fram nye beviser og spor hvis de skal klare å få ham varetektsfengslet videre.

Obduksjonsrapporten klar

Tirsdag meddeler politiet at de har mottatt den endelige obduksjonsrapporten. Rapporten kan gi viktige svar på hvordan Sigrid døde.

Politiet opplyser at innholdet i rapporten først må bekjentgjøres for de pårørende og gjennomgås av politiet før den vil bli kommentert, i den grad det er mulig, på torsdag.

DREPT: Sigrid Giskegjerde Schjetne (16).
PRIVAT/SCANPIX