Politiadvokat Bente Vengstad i Oslo politidistrikt opplyser til Aftenposten at den 26 år gamle kvinnen døde av skadene. De nærmeste pårørende er varslet.

Ulykken skjedde langs Ring 2 mellom Uelands gate og Geitmyrsveien i St. Hanshaugen bydel like etter klokka 8.30. Kvinnen gikk på nordsiden av Ring 2 da hun ble påkjørt av en personbil oppe på fortauet.

– På et eller annet vis har bilen havnet på fortauet og primært truffet kvinnen. Noe må ha skjedd i forkant, men vi vet ennå ikke hva, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen til NTB.

Kvinnen ble behandlet av ambulansepersonell og kjørt til Ullevål sykehus som ligger like ved ulykkesstedet. Innsatsleder Lasse Alver opplyser til Aftenposten at en lege som kom forbi ulykkesstedet satte i gang livreddende førstehjelp.

Også barnet ble kjørt til Ullevål sykehus. Ifølge Nettavisen og Aftenposten slapp barnet fra påkjørselen med lettere skader.

Bilføreren, som er en kvinne i 50-årene, ble kjørt til legevakten og blir avhørt så fort det lar seg gjøre, opplyser Alver.