Personvernekspert: – Ville aldri tatt i bruk Snapchats nye funksjon

Særlig foreldre bør være obs.

Publisert Publisert

NY OPPDATERING: Den nye funksjonen skal kun være synlig mellom brukere som følger hverandre, og kan slås av. Velger du å være synlig for andre, vil posisjonen automatisk oppdateres når applikasjonen er åpen. Foto: Snapchat

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.