55-åringen er tidligere utpekt som en av to gjerningspersoner. Tirsdag formiddag ble han arrestert i Oslo og siktet for drap eller medvirkning til drap, opplyser politiet i Oslo.

Fra før er tre personer siktet i saken og sitter i varetekt i Oslo.

Fremstilles for varetekt

55-åringen skal ha befunnet seg i Norge siden begynnelsen av juni. Politiet har tidligere sagt at det ikke har vært aktuelt å etterlyse mannen, ettersom han ikke er siktet i Norge.

— Vi mente da at vi ikke hadde tilstrekkelig grunnlag til å foreta en pågripelse. Nye opplysninger som har kommet fram gjennom etterforskningen, har ført til at vi nå mente det var riktig å pågripe mannen, sier politiadvokat Leif Morten Eide i Oslo politidistrikt til NTB.

55-åringen skal fremstilles for varetektsfengsling enten fredag eller lørdag.

Nektet innblanding

Mannen skal være siktet av pakistansk politi for å ha skutt mot to av de tre drepte mennene i Pakistan rundt 17. mai. To av drapene skal ha skjedd i en bolig som han eier i Pakistan.

Mannen var i Pakistan på det tidspunktet drapene ble begått, men mannen har tidligere nektet for å ha noe med drapene å gjøre.

— Vi har ikke sett noen siktelse der nede, men har fokusert på det vi kan gjøre her i Norge. Vi har hatt noe kontakt med pakistansk politi gjennom Interpol, men jobber med å få til et bedre samarbeid, sier Eide.

Tre pågrepet i Norge

De tre som tidligere er siktet i saken, et ektepar og deres sønn, sitter varetektsfengslet. De ble pågrepet i Norge 18. mai, siktet for medvirkning til drap på ekteparets svigersønn, hans bror og deres far.

Den ene av de drepte var hemmelig gift med datteren til paret som er fengslet i Oslo. Det var datteren som anmeldte foreldrene og sin egen bror, alle bosatt i Oslo. De tre har hele tiden hevdet at de ikke har noe med drapene i Pakistan å gjøre.