Kvinnen tok betenkningstid da fengslingskjennelsen forelå tirsdag ettermiddag, melder TV 2.

— Hun nekter enhver straffskyld. Hun nekter å ha gjort noe galt på stedet i det hele tatt, sier hushjelpens forsvarer Øystein Storrvik.

Mye er uavklart rundt dødsårsaken, mener han. Endelig obduksjonsrapport er ventet senere denne uken.

Samtidig er det klart at politiet har sikret seg en rekke videoopptak fra sameiet der Johannessen bodde. Opptakene viser ifølge TV 2 at kvinnen ankom sameiet 13. mars klokken 22.02, og forlot stedet klokken 22.22. Politiet mener 90-åringen ble drept i dette tidsrommet.

— Vi har videoovervåking som viser når hun kom inn og når hun gikk ut, og vi mener det skjedde i løpet av denne perioden. Det var også en trygghetsalarm som ble utløst på et gitt tidspunkt som var i tidsrommet mellom siktede gikk inn og ut, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby i Oslo politidistrikt.

Det var torsdag 14. mars den 90-årige mangemillionæren Pål Stener Johannessen ble funnet død i sin leilighet på Frogner i Oslo. Politiet har tidligere ment at han ble kvalt mellom klokka 1 og 2 samme natt. En ukes tid senere ble den 60 år gamle kvinnen pågrepet og siktet for forsettlig drap.