En av Norwegians flyginger fra JFK-flyplassen i New York ble kraftig forsinket på grunn av stormen. På grunn av reglene om hviletid for de ansatte måtte flyet mellomlande på Island, men er ventet å lande på Gardermoen fredag kveld.

Norwegians flygning fra Oslo til New York har blitt utsatt tre og en halv time fredag kveld, men har planlagt avgangstid klokken 21.30. En flyavgang fra Stockholm til New York fredag ettermiddag gikk som normalt.

— Vi ser an værsituasjonen, men krysser fingrene for at flyavgangene vil gå som normalt fredag og lørdag, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til NTB.

SAS hadde fredag formiddag tre fly i rute på vei fra New York, og to avganger til New York gikk som normalt.

— Flyavgangene fredag og lørdag skal gå helt etter planen, både til og fra USA, sier pressetalskvinne Rebecka Södergren.

United Airlines' ene avgang til New York ble forsinket med 45 minutter fredag formiddag, men det var ukjent om det skyldtes værforholdene i USA.

Fredag var 1.567 flyginger i, til eller fra USA kansellert, mens 431 var forsinket per klokken 8.00 på USAs østkyst. Torsdag ble over 2.200 flyavganger innstilt som følge av uværet, mens 4.500 avganger var forsinket, viser en oversikt på nettstedet FlightAware. (©NTB)