Politiet meldte først tirsdag morgen at de hadde kontroll på beboerne og at ingen var savnet, men tirsdag ettermiddag viser funn på stedet at en person kan ha omkommet i den kraftige brannen.

— Politiet savner en person og har gjort funn på brannstedet som tyder på at det er en person som er omkommet. Da den savnedes familie ennå ikke er varslet kan politiet ikke oppgi kjønn eller alder på den savnede ennå, opplyser Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Evakuert

Brannen i det kommunale rekkehuset ble meldt klokken 3.45 natt til tirsdag.

— Sju personer ble evakuert fra de brennende boligene. Seks ble sendt til legevakten for sjekk av røykskader, derfra ble tre sendt til akuttmottaket på grunn av røykskadene, forteller operasjonsleder Tormod Kristiansen i Vestfold politidistrikt til NTB tirsdag morgen.

Brannmannskapene gikk gjennom alle leilighetene tirsdag morgen, unntatt én, og det er derfor sannsynligvis der den omkomne ble funnet, men politiet kan ikke gi nærmere opplysninger om dette ennå.

Flere personer som bor i nærheten ble evakuert på grunn av den voldsomme varmen, melder Tønsbergs Blad. Politiet har sperret av et område rundt brannstedet.

- Umulig å komme til

Agnar Bekkevahr, en av naboene, våknet av støy.

— Det er ekkelt å få en så stor brann så tett innpå seg. Jeg var oppe rundt halv fire, da jeg hørte rumling fra utsiden. Jeg gikk ut, og da sto huset i full fyr. Jeg vurderte å gå bort og hjelpe til, men det var umulig å komme til, forklarer Bekkevahr.

Bygningen er totalskadd, og det vil pågå etterslokking på stedet til langt på dagen tirsdag, ifølge politiet. Foreløpig er det ikke avklart hva som kan ha vært årsaken til brannen.