— Heldigvis ble det ikke gjort noen funn i snøskredet, sier operasjonsleder Rune Nilsen i Troms politidistrikt til NTB.

Røde Kors skriver på Twitter at de er ferdig på stedet.

Gjennomsøkte skredet

Tidligere på dagen ble det meldt om et snøskred på fylkesvei 232 i Kaperdalen på Senja. Motstridende meldinger, der noen mente det gikk bilspor inn i skredet, men ikke ut av det, gjorde at skredeksperter fra Røde Kors og en lekehund fra politiet ble sendt med helikopter for å gjennomsøke stedet.

— Vi har ikke sjekket om det faktisk var spor inn i skredet eller ikke. Vi har kun jobbet med å sjekke at det ikke var noen i selve skredet, forklarer Nilsen.

Skredet er rundt 100 meter bredt og opp til 4 meter dypt. Det var en sjåfør som oppdaget skredet. Han varslet politiet og ble værende for å varsle andre trafikanter.

De første meldingene politiet fikk tydet på at ingen var tatt av skredet.

Isolert i tre dager

Over 300 personer var isolert i bygdene Sifjord, Grunnfarnes og Kaldfarnes på Senja fra torsdag til lørdag. Torsdag kveld gikk det to snøskred, og Statens vegvesen holdt veien stengt fram til lørdag formiddag på grunn av høy skredfare.

— Vi har tipset Statens vegvesen om raset, så de kan vurdere om veien skal stenges på nytt, sier Nilsen i politiet.

Ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) er det moderat snøskredfare på Senja søndag.

I Kåfjord og Lyngsalpan melder NVE om betydelig snøskredfare. Det er moderat snøskredfare i store deler av Nord-Norge, men flere steder oppjusteres skredfaren til betydelig mandag.