Han skal i tillegg ha forsøkt å forgripe seg på en annen kvinne. Den siktede har en betrodd stilling i helsevesenet i Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad.

Begge de unge kvinnene jobbet i rogalendingens hjem da de anmeldte forholdene fant sted. Politiet har også siktet mannen for menneskehandel i forbindelse med etterforskning rundt forhold om hvordan de to filippinske kvinnene ble hentet til Norge. Mannen er i tillegg anklaget for voldsbruk mot sin tidligere ektefelle.

— Det er foreløpig begrenset hva jeg kan si om denne saken, men det er viktig å få fram at min klient ikke erkjenner straffskyld. Han stiller seg helt uforstående til anklagene som er rettet mot ham, og er innstilt på å samarbeide fullt ut med politiet slik at etterforskerne kan komme til bunns i dette, sier mannens forsvarer, advokat Brynjar Meling.

Den siktede har sittet varetektsfengslet siden han ble pågrepet i begynnelsen av februar. I forrige uke bestemte retten seg for å varetektsfengsle mannen i ytterligere fire uker mens etterforskningen pågår. (©NTB)