— Troverdigheten hans styrkes ved at personen han sier at han har drept, tilsynelatende forsvant rundt samme tidspunkt, sier politiadvokat Sturla Henriksbø i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge VG, som først omtalte saken, er den angivelig drepte personen en kvinne. Henriksbø ønsker ikke å bekrefte verken dette, eller andre detaljer.

— Vi går ikke ut med detaljer som kjønn, nasjonalitet og hva slags relasjon personen hadde til siktede. Vi har behov for å ha litt ro rundt saken, særlig siden vi ikke har lokalisert den antatt avdøde personen, forklarer han.

Henriksbø sier politiet vil fortsette å søke etter levningene etter den drepte på stedet der den drapssiktede sier han gjemte henne, og at det vil bli gjort nye avhør av den siktede mannen, som etter eget ønske er varetektsfengslet.

— Et hovedmål for oss er å identifisere pårørende eller familiemedlemmer til denne personen, slik at vi kan få vite mer om vedkommendes bevegelser og omstendigheter i livet rundt tidspunktet da personen skal ha blitt drept, sier han.