Mannen som nå etterlyses skal ha snakket med Tina Jørgensen den natten hun forsvant, skriver Stavanger Aftenblad.

Et vitne har beskrevet til politiet at han utenfor Burger King på Torget i Stavanger, så at Tina Jørgensen sto og snakket med en mann. Klokken var da passert 1.30, natt til søndag 24. september 2000.

Politiet har den siste tiden konsentrert etterforskningen av Tina-drapet opp mot hennes siste bevegelser lørdagskvelden hun forsvant.

Mannen beskrives til å være et sted mellom 25-30 år, cirka 180 cm, normal kroppsbygning og kanskje litt kraftig overkropp.

DREPT: Tina Jørgensen

— Mannspersonen hun snakket med er tegnet ut ifra beskrivelsen vitnet har gitt av vedkommende, sier politioverbetjent og etterforskningsleder i Tina-saken, Bjørn Thorleif Vanvik, til Aftenbladet.

Han hadde trolig på seg en mørk brun skinnjakke og dongeribukse. Dette kan være den siste observasjonen av Tina Jørgensen i live.

— Vi er interessert i opplysninger som kan identifisere denne mannspersonen og vi ønsker å komme i kontakt med vedkommende, sier etterforskningslederen.

Jørgensen ble funnet drept ved Bore kirke på Jæren 26. oktober 2000, etter å ha vært savnet siden den kvelden hun forsvant. Hun ble sist sett utenfor Burger King i Stavanger sentrum.

ETTERLYST: Denne mannen snakket med Tina utenfor Burger King i Stavanger sentrum like før hun forsvant. Hvem er han? Mannen beskrives til å være et sted mellom 25-30 år, ca. 180 cm, normal legemsbygning og kanskje litt kraftig overkropp. Jakken er antageligvis en mørk brun skinnjakke. Mannen gikk i dongeribukse. Fantomtegning: Harald Nygård