Slik vil han skaffe moren sin en kjæreste

Lagde video uten at moren visste om det. Nå får «kontaktannonsen» oppmerksomhet verden rundt.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Alexander Lyngaas ønsker å finne en kjæreste til sin kjære mor, Eva Lyngaas. Han er filmskaper, og bestemte seg derfor for å lage et videoprosjekt «Looking for Adam».

Nå har videoprosjektet hans fått viral suksess, og går «verden rundt».

Prosjektet har det siste døgnet fått omtale i alt fra amerikanske Buzzfeed og Mic til den britiske avisen the Mirror og den tyske versjonen av Huffington Post.Franske RTL har også omtalt prosjektet, det samme har aviser i Ungarn, Spania og Kina.

Se den søte videoen øverst i artikkelen eller her

ALT HUN LIKER: Eva liker å stå på ski, ifølge videoen.

— Jeg driver med film ellers. Jeg har tonnevis av materiale. Så hun er vant til at jeg løper rundt og filmer. Når nettdatingen ikke fungerte, så fikk muttern litt dårlig selvtillit. Jeg tenkte: «Det hadde vært morsom å lage noe på mor, og vise hvordan hun er. Hun er så aktiv og morsom.» Dette må vises til mannfolk, tenkte jeg. De kommer til å løpe etter henne, sier Lyngaas til oss.

OG YOGA: Og så liker Eva å drive med yoga.

Mange vil date sønnen

Prosjektet og filmingen gjorde han i skjul. Men etter en tyveminutters diskusjon, så lot hun meg poste den, forteller Lyngaas. Nå renner det inn eposter fra hele verden.

NORSK VIRAL-SUKSESS. Videoen viser Alex' store kjærlighet til sin mor, Eva.

— Jeg sitter og leser nå. Det her tar helt av. Folk skriver at de er rørt, det er veldig mye oppmuntrende. Det er en fyr fra New York som ønsker seg henne som mor.- Folk fra hele verden. CBS, CNN, Expressen i Sverige og mange flere har lyst til å lage sak på dette. Det er veldig morsomt. Nå prøver jeg å finne på en måte å svare alle sammen på, sier Lyngaas til oss.

- En del skriver at de kunne tenke seg å date deg og…

— Det har blitt litt oppmerksomhet rundt meg og. Det er hyggelig, men fokuset er på å finne Adam til mor. Men det er utrolig smigrende.

Tror på en lykkelig slutt

— Ville jeg likt muttern og ble småbetatt ville jeg brukt noen dager på å skrive en mail. Forhåpentligvis er det en fyr der ute som jobber med å skrive et brev til min mor. Jeg har troen på at dette ordner seg.

FIKK SE VIDEOEN FØR DEN BLE PUBLISERT: Det tok Alexander 20 minutter å overtale moren til å bli med på den alternative «kontaktannonsen».

— Hva synes mor om oppmerksomheten?- Det er grunn til at hun nå er i Tsjekkia og ikke i Norge. Hun er tøff som lar meg poste det, og har overlatt ansvaret til meg, sier Lyngaas.

PS: Er du interessert? Send en epost til icouldbeadam@gmail.com, oppfordrer Lyngaas.

Har du tips om denne saken? Send oss en epost!

Se andre søte videoer:

Publisert: