— Jeg har ingen formening om hvor han befinner seg, opplyser politimester Olav Sørby til NTB.

Politiet vil ikke utelukke at det kan være andre involverte i saken.

Den etterlyste har en relasjon til den døde mannen, som er i 50-årene, men politiet vil ikke si hva slags relasjon det handler om. Politiet opplyser videre at de ikke knytter drapet til en større narkotikasak i distriktet.

— Narkotika er ikke noe sentralt element i etterforskningen så langt, sier Sørby.

Han vil ikke utdype noe om hva slags miljø den avdøde tilhører.

Obdusert

Politiet føler seg nå sikre på at det dreier seg om et drap, og viser til obduksjonen, men vil ikke gå ut med dødsårsaken av hensyn til etterforskningen.

Ifølge Gudbrandsdølen Dagningen gjennomsøker politiet søndag en bolig i Øyer i forbindelse med saken. Boligen ligger noen kilometer fra stedet der det ble funnet likrester i et bål. Sørby vil ikke bekrefte opplysningene, og han vil heller ikke gå i detalj om etterforskningen.

Ifølge VG er den døde en 58 år gammel mann som til vanlig har bodd i utlandet, men med jevne mellomrom reiser tilbake til Norge.

Kripos

Gudbrandsdal politidistrikt får hjelp av Kripos i etterforskningen. Det vil bli foretatt ytterligere rundspørringer, vitneavhør og åstedsundersøkelser søndag, opplyste politiet i en pressemelding.

Politiet slo drapsalarm da det ble funnet likrester i et bål like ved et hytteområde i Hafjell. Liket var så sterkt forbrent at det først var vanskelig å slå fast at det hadde vært et menneske.

Mannen hadde vært savnet siden torsdag, men ble formelt meldt savnet først lørdag, dagen etter at liket ble funnet.

Ifølge Sørby er området der liket ble funnet fortsatt sperret av.