Her bruker de Galaxy S6 Active som hockeypuck

Men overlever den?

GLAD: Du bør være glad for at dette ikke er din telefon. Her blir Galaxy S6 Active brukt som hockeypuck. FOTO: YouTube/Skjermdump/Unbox Therapy/Tek.no, montasje.
  • Tek.no
  • Torstein Norum Bugge
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Om du er av typen som liker å se elektronikk – og spesielt smartmobiler – bli brutalt skutt, sprengt eller brukket i småbiter, så finnes det nok av Youtube-kanaler dedikert til formålet.

Men har du noen gang sett en mobil bli brukt som hockeypuck, kanskje? Ikke vi heller. Før nå.

Det erPhoneArenasom melder om at en Galaxy S6 Active, Samsungs tøffing-utgave av Galaxy S6, har blitt satt på dennenokså utradisjonelle prøven.

Bak påfunnet står mannen bak Youtube-kanalenUnbox Therapy, som – i anledning julen, selvfølgelig – skaffet seg fem Galaxy S6 Active-enheter og hyret inn et hockeylag.

Hvordan det gikk kan du selv se i videoen under, oguten å røpe for mye kan vi vel si at selv ikke tøffe telefoner som S6 Activeer spesielt glad for å bli dengt rundt av hockeykøller:

Panasonics super-TV: Vi har aldri sett maken til bildekvalitet

I utgangspunktet en ganske tøff telefon

Her er fire av de fem telefonene fra testen. Nummer to fra venstre overlevde – imponerende nok! FOTO: YouTube/Skjermdump/Unbox Therapy

Én av Galaxy S6 Active-enhetene i videoen overlevde altså strabasene, noe som strengt tatt er ganske imponerende.Det er trolig ikke mange andre mobiltelefoner på markedet som ville gjort det samme, men S6 Active er tross alt både vann— og støvtett (IP68) og i tillegg også støtsikker.

Mange andre har også tidligere bevist at S6 Activetåler masse, for eksempel ved å slippe den fra overtre meter rett ned i et flislagt gulv, la den liggeenhalvtime under vannog ved åkjøre over denmed en bil.

Er du Samsung-eier?

Her er Samsungs oppdateringsplan for Android 6.0 Marshmallow

Nyttigere enn vi trodde: Vi tester seks forskjellige sporingsbrikker

Overraskende?

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Syngende brud og tvillinger på Youtube-toppen

  2. Endelig en smart minnepinne til Iphone.

  3. Forsov du deg i dag? Skyld på Apples Ios 9-oppdatering

  4. Ikke gå i LED-juletrelys-fella

  5. Fire av ti bruker mobil eller nettbrett under middagen

  6. 350.000 europeere ber Google glemme dem

  1. Mobiltelefoni
BT anbefaler

I denne bydelen vil få studenter bo. – Det har aldri skjedd at en student har tatt kontakt.

Ekspert råder studentene til å se utenfor sentrumskjernen. Det er studentene ikke interessert i, ifølge Studentskipnaden på Vestlandet.

LES SAKEN