Faren var 47 år og sønnen 17 år, opplyste Nord-Trøndelag politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld.

— Politiets hovedteori om at det dreier seg om en familietragedie er blitt styrket under etterforskningen, sier lensmann Anne B. Ulvin.

Politiet tror at den ene mannen drepte den andre før han tok sitt eget liv. De ønsker ikke å gå ut med identiteten til de to avdøde, hvordan drapene skjedde, eller i hvilken rekkefølge, sier hun videre.

Nabo så død mann

Politiet ble varslet om saken klokka 11.09 onsdag formiddag. En nabo mente å ha sett en død person, etter å ha blitt varslet av familiemedlemmer som ikke fikk kontakt. Da politiet søkte rundt gården, fant de ytterligere en død mann.

— Det kan tyde på at dette har skjedd litt før politiet fikk melding, sa lensmannen på en pressekonferanse tidligere onsdag.

Rett etter funnet av de to døde, opplyste politiet at minst én av dem var påført fysiske skader. Politiadvokat Røddesnes ønsker ikke å opplyse hva slags skader det er snakk om, men understreker at begge dødsfallene etterforskes som mistenkelige.

Ingen øyenvitner

Flere familiemedlemmer, naboer og vitner ble onsdag avhørt og politiet vil fortsette med flere avhør torsdag.

Politiet har ikke fått tak i øyenvitner, opplyser politiadvokat Tove Jensen Røddesnes.

Politiet bevæpnet seg da de rykket ut til gården, men forklarer det med at det var kommet motstridende meldinger og at omstendighetene var uklare.

Nord-Trøndelag politidistrikt har foretatt åstedsundersøkelser på gården, og har ikke hatt noe behov for å få hjelp fra andre etterforskere utenfra, ifølge Jensen.

De to avdøde skal etter planen bli sendt til obduksjon fredag.

Politiet holder ny pressekonferanse om saken fredag.