— Vi har ikke fått inn tips ennå, men håper det kan være vitner som kan ha sett noe, sier kriminalsjef Nina Karstensen Bjørlo i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

Den 21 år gamle kvinnen meldte selv fra til politiet. Hun fortalte at hun var blitt voldtatt cirka klokken 1.45 natt til søndag av en ukjent mann.

Skogholt

— Hun var på vei fra Telenor Arena til oppstillingsplassene for bussene. Her kom hun bort fra følget sitt og ble plutselig dratt ned i et buskas, i et skogholt ned mot Oksenøyveien, der det ser ut til at en fullbyrdet voldtekt har skjedd, opplyser Bjørlo.

Politiet dro straks til stedet etter at kvinnen hadde varslet om saken. Kvinnen var beruset og det ble tatt en foreløpig forklaring. Hun ble deretter kjørt til voldtektsmottaket. Politiet lette samtidig etter skogholtet hvor voldtekten skjedde, men fant det ikke.

— Vi har ikke funnet åstedet ennå, men jobber med å finne det, sier Bjørlo.

Avhør

I forbindelse med voldtekten mistet kvinnen en gammel svart/grå Sony Ericsson mobiltelefon, bankkort og shortsen hun hadde på seg. Ved 14-tiden søndag var disse gjenstandene ennå ikke funnet.

21-åringen har opplyst at gjerningsmannen har svart, kort hår, at han er over 173 centimeter høy og at han snakker gebrokkent norsk.

Politiet skal senere søndag foreta formelt avhør av 21-åringen og håper at kvinnen da kan gi flere detaljer.